OK-Jolle Historie


DM 1968 Roskilde fjord

Yderst t.v.: P. Høj Jensen, i midten P. G. Hansen og Hans Fogh, yderst t.h.: Jørgen Lindhardtsen og Jan Rasmussen.


Der er kaldt til samling foran klubhuset, hvor dommeren, P. G. Hansen, meddeler at der ingen sejlads bliver på grund af den store vindstyrke. Der var nogen utilfredshed hermed blandt sejlerne, der dagen i forvejen havde sejlet i efter deres mening højere vindstyrke.


Kommentarer


Svend 112
Atter en kommentar. Bemærk at man havde taget fejl af pirat og OK i resultatlisterne, idet man har kaldt alle jollerne for "Økse". Måske skyldes det, at min jolle hed "Økse-hug". Den og KjØlhedes var de første Joller som Kjølhede havde bygget efter han var blevet udlært hos Børresen og startet for sig selv. Se også billedet af P.G.Hansen, han var formand for Hvidovre Sejlklub i mange år, og var nærmest en slags mæcen i forhold til OK jollerne, idet han altid stillede op som dommer, når vi bad om det. Og han var datidens bedste dommer. Han lever endnu og nærmer sig de 100 år. Han søn er marinefotografen Henrik Hansen. Der kun lyder navnet Henrik P.G. Hansen - "P.G." efter faderen.
14. marts 2014 - 08:35

Kommentarer


Svend 112
Lind har gjort opmærksom på, at resultatlisterne er forkert, idet der ikke er fratrukket den dårligste placering. Efter fra trækker rykker Jan Rasmussen ("slagteren") op som no. 2, Lind som no. 3, op Hans Fogh (der desværre netop er afgået ved døden) ned på 4. Pladsen. Der sker vist ikke nogen større ændringer længere nede på listen, men regn selv, hvis man vil vide mere!!
17. marts 2014 - 09:15Kommentarer til historien kan tilføjes her