Din Mening


Okjolle klubbens debat side, her kan du give din mening til kende:

Navn: Mogens DEN 1435
Så er Kofoed færdig med referatet fra årets generalforsamling.
hhttps://okjolle.dk/referater/filer/20202021_ref_generalf.pdf
1. september 2020 - 17:05   

Navn: Højer DEN 20
Nyborg Sejlforening havde virkelig lagt sig i selen for, sammen med Bo Jensen fra OK-jolle klubben, at arrangere vores DM under meget udfordrende betingelser som følge af corona situationen.

Deltagerantallet måtte begrænses til 90 deltagere og den oprindelige udvalgte baneleder måtte melde forfald i sidste øjeblik på grund af corona i hans nære omgangskreds. Tak til kompetente Kim Pedersen, Dragør for at springe til så kort varsel.

Men anstrengelserne bar frugt og vi fik 6 gode sejladser i vind mellem 3-12 m/s samt nogle hyggelige timer på land i godt selskab og dejlig forplejning. OK-jolle klubben’s ”All-inclusive” er et fantastisk stævnekoncept.

Vinder blev, som sidste år, Mads Bendix fra Middelfart Sejlklub som ikke satte mange fødder forkert i de 3 dage og med overlegen fart kunne trække en 8. plads fra i det samlede resultat. Bo Petersen blev 2’er og Jørgen Svendsen 3’er.

Fredag startede vi ud med 6-8 m/sek fra SØ der gav pæne bølger at lege i. Det var tydeligt at mange var ivrige efter at komme i gang, så det blev til 3 omstarter.

Chr Midtgaard måtte udgå fra en føring ved slagmærket og Mads B. vandt med tyske Sönke på andenpladsen tæt fulgt til dørs af Lind.

Anders Andersen, præsterede det umulige at knække sin rorpindsforlænger i det første startforsøg, lænse de ca 30 min tilbage til havnen, finde en ny og krydse ud igen for netop at nå starten og derefter kæmpe sig til en imponerende 4. plads.

Til anden sejlads var vinden øget til 10-12 m/s da en tordenbyge trak forbi, hvilket gav nogle fantastiske halvvindssider og spektakulære bomninger ved slagmærket.

Svendsen, der pt hører til i den lettere ende af selskabet, valgte konsekvent den rigtige venstre side og kom til topmærket i fin stil, med Mads i tilsyneladende komfortabel afstand bagefter. Inden bundmærket var Svendsen dog passeret, men holdt andenpladsen i fin stil, mens farmand Bendix tog tredjepladsen. Gad vide hvad den familie spiser til morgenmad.

Lørdag oprandt med ingen vind så vi fik 3 timers udsættelse, og da den endelig kom blev det til 2 sejladser i let og meget springende vind. Svendsen blev dagens suveræne vinder med en første og andenplads, mens Mads måtte inkassere sin senere fratrækker – inden han vandt dagens sidste sejlads.

Sidste dag var sommeren for en stund tilbage, og efter et par timers udsættelse fik vi 2 sejladser i ca 4 m/s vind fra skiftende retninger. Top 10 sejlerne satsende alle, på nær Mads, på en højredrejning, men den gik modsat så ingen af dem var i Top 50 ved første mærke! Svendsen, Eckardt og Lauge fik dog kantet sig op til en Top 20 placering. Bo Petersen, som hidtil havde holdt sig stabilt omkring 3-6 pladserne sørgede for at vi var hele 64 deltagere der kan hævde at vi kom før i mål end den tidligere europamester

Sidste sejlads blev letvægternes tur, idet Andreas Pich og Hans Jørgen Riber blev hhv 1’er 2’er. De ender begge i Top 20 i den samlede resultat og det er godt at se at OK-jollen både er for de tykke og tynde såvel som for de unge og gamle.

Det er også godt at konstatere at der er meget konkurrencedygtigt grej på markedet idet flere sejlmærker og bådfabrikanter er repræsenteret i Top 10.

Tillykke til medaljetagerne og tusinde tak til Nyborg Sejlforening på land og på vand, samt til sponsorerne ADP, Pantaenius og Ronstan for at have gjort det muligt for os andre at nyde weekenden sammen

Vi ses i Ebeltoft.

//Højer
31. august 2020 - 20:33   

Navn: Mogens DEN 1435
30. august 2020 - 23:20   

Navn: Bo Jensen DEN 70
General forsamling :

Hvis der er nogen som ikke kan komme, eksempelvis pga covid 19 og ønsker at være med via et skype/google meet call. Så kontakt mig venligst.

28. august 2020 - 07:13   

Navn: Bo Jensen DEN 70
DM Info :

Vi har desværre haft afbud fra baneleder Troels Wester, som muligvis har været i nærhenden af en covid - 19 smittet og derfor måske skal i karantæne. Han har det helt fint, så vi håber selvfølig det er unødvendigt, men af den grund kan ikke være med os i år :-( Derimod har vi været så heldig at Kim Pedersen, Dragør, med kort varsel har taget over. Tak til Kim og Troels for meget hurtigt abejde med at finde erstatning.

I den forbindelse er SI blevet opdateret med ny baneleder og samtidig er baneskitse A og B ændret, så målflag er orange og afviser mærke er en rød flagbøje.

Disse ændringer vil selvfølig også blive slået op på stævnetavlen i Nyborg og Mogens har allerede lagt det opdaterede SI på denne hjemmeside.

Tænkte at det var en god ide lige at nævne dette her, hvis nogen skulle printe SI inden de tog hjemmefra.

Desuden kan jeg nævne at vi har fået lov til også at bruge det andet slæbested, som normalt er reserveret til trailer både. Så vi nu har to slæbesteder.

Jeg ber jer som søsætter på trailer rampen om at vise hensyn, hvis der mod forventning skulle komme en enkelt med en trailerbåd.

Husk desuden mundbind i bureau og ved mad udlevering.

Ses i Nyborg !
27. august 2020 - 16:22   

Navn: Joe DEN 1431
Aarhus Festugestævne-Aarhus Sailing Week. Tilmeldingsfrist er i morgen. Pt 2 OK jolle. Vi kan være flere. Tilmelding på manage2sail.com Hilsen Joe
25. august 2020 - 09:10   

Navn: Kimmer 1533
Hej Venner

DM nærmer sig hastigt, og jeg kan oplyse, at det bliver et officielt DM. Jeg hører, at der har været nogle bekymringer om hvorvidt det kun bliver et klassemesterskab som følge af Covid-19-restriktionerne.

Men vinderne får DIF-medaljerne om halsen - også i år

21. august 2020 - 16:03   

Navn: Bo DEN 21
Hej drenge… og piger,
Hvis i ikke har en løsning på fangline problemet i Cockpit, har Morten Ullmann fra UK sails løst det for os.
En syet vandtæt pose, 6 x 35cm, inkl. 12 m 6mm line. Det hele sættes op under hængedækket med kontaktlim
Herligheden koste en 500kr. og klar til limning.Læg båden på siden så er det nemt at arbejde. Ta´ Velcro af posen… streg efter den… smør kontaktlim på begge dele og vent til det er tørt. Lim Velcro fast.
den slanke pose med fangline sidder godt, og er nemt at få fat i.


Jeg kan have med til Nyborg Torsdag, så skal man selv sørge for kontaktlim og en pensel og lime i.
Skriv gerne en sms til mig på 31667203
Vh bO
19. august 2020 - 22:07   

Navn: Joe DEN 1431
Reklamer for Aarhus Festuge Stævne, som hedder i år: Aarhus Sailing Week. Afholdes weekend efter DM. Klikke ind på "sailing-aarhus.dk/sailing-aarhus-week/"
Eller Manage to sail for tilmelding. Desværre skal jeg til firmaarrangement lørdag og deltager kun søndag.
18. august 2020 - 23:31   

Navn: Mogens DEN 1435
Værsgo Thomas
18. august 2020 - 17:12   

Navn: Thomas Kvist Den1336
26 joller til mandagsræs i Herslev. En "lun" forestilling, hvor der (trods fristelsen) ikke var nogen der gjorde brug af det ellers herlige badevand.

Tak fro besøget - Ask og Højer!@Mogens. Kan vi ikke få en smiley, der griller pølser?...
18. august 2020 - 14:42   

Navn: Bo DEN 21
Jeg glemte at sige at uanset hvad er 10cm reglen for- agter stadigt gældende. Hvis du roterer masten og kun opnår 3 cm, ja så opnår du kun i alt 13cm med den nye regel, og ikke de 15cm

God dag
18. august 2020 - 08:32   

Navn: Bo Petersen DEN 21


Hej alle

Husk at der er nye regler vedr. slok i mast for vandring for og bag over.

1. Mål hvor meget det giver at rotere masten fra lige bag over til 90 grader. (du tager bommen af for denne øvelse) Lad masten hvile på bagkant og drej, notere så de cm rotationen giver.

2 lad os sige at denne rotation giver 9 cm ja så trækkes dette resultat fra de i alt 15 cm.

3 altså må din mast nu kun slokke 6 cm (altså ikke de gamle 10 cm)

Sørg for at dette er klar til DM og at du derfor ikke snyder dine sejlerkammerater.

Vi ses
17. august 2020 - 10:19   

Navn: Per Sørensen DEN 1437
EBELTOFT VIG.

Vi har i denne uge været flittige med træning. Tirsdag 7 joller på vandet, onsdag 14, torsdag 10. Vi holder en lille pause og mødes igen på søndag.
14. august 2020 - 09:54   

Navn: Bo Jensen DEN 70
Ang. DM i Nyborg :

Vi meldte ud i tidligere mails at der ville være mere information fra bestyrelsen ang. DM omkring d. 12, når vi vidste mere om eventuelle muligheder i fase 4 forhandlinger. Vi afventer i øjeblikket information fra Dansk Sejl Union, men regner med at kunne melde nyt ud efter weekenden.

ENGLISH :

Regarding the nationals in Nyborg :

In previous emails we promised to provide new information around the 12th of August, when we knew more about the phase 4 negotiations of opening up Denmark. We are now waiting information from the Danish Sailing Federation and plan to provide new information after the weekend.
14. august 2020 - 09:21