Din Mening


Okjolle klubbens debat side, her kan du give din mening til kende:

Navn: Søren 1525
3 joller på Herslev Fjord.
Harestart og op/ned baner afsluttende med klasikkeren Round The Islands Race.
Dagen forsatte med Formel 1 og Julemik i klubhuset.
2. december 2019 - 10:34   

Navn: Liller 1415
8 joller på Skælskørfjord
Vi fik igen fem spændende sejladser på udlagt bane , i frisk vind og vindspring . En skøn blanding af Korsør og Skælskør joller.
en enkelt forsøgte uden held at bruge sejlet som sværd og sværdet som sejl , det var der ikke megen fart og højde i .
1. december 2019 - 20:25   

Navn: Joe DEN 1431
Horsens Fjorde i går: Søndagstræning i denne weekend var suppleret med lørdagstræning, nu da vi er kommet i Juletraditionstid. Thomas Meyer, Jakob, Henri og jeg fik et par timer på Fjorden på udlagt trekantsbane med masse af tæt mærkerundinger. Rart med sol for en gang skyld. Sejlede, som vi plejer, næste søndag – sejler ud kl. 10.00.
1. december 2019 - 09:33   

Navn: Liller lånt Hinriksen
Så blev der igen sejlet OK på Skælskør fjord. 10 joller til start , Korsør og Skælskør joller ca 1/2 af hver , 5 gode sejladser på op ned bane super godt ledet af Korsør sejlernes Dommer team.
Der blev sejlet tæt og det gav masser af god træning. For mit vedkommend var det ca. 10 år siden jeg sidst sad i en OK jolle , det ender nok med at jeg køber / bygger en jolle igen.
liller
17. november 2019 - 21:15   

Navn: Anders Andersen den 1450
Træningsdag i dag på Horsens Fjord blev kun til lidt regelundervisning pga. manglende vind. Vi har istedet arrangeret ny træning søndag den 17. november. Vi starter med et rundstykke kl. 09.30. Tilmelding på Facebook eller SMS til 61635529.
10. november 2019 - 11:37   

Navn: Kimmer 1533
Ranglisten er opdateret efter årets sidste stævne, hvor vejrguderne viste for meget tænder, så vi måtte blive på land. Stævnearrangørerne fra Herslev Strand Sejlklub havde heldigvis 100 % styr på hyggen i klubhuset med den fantastiske udsigt over kapsejladsbanerne. De 56 tilmeldte sejlere blev forkælet med morgenmad, frokost, kage/kaffe, moleøl og festmiddag om aftenen.
Stort tillykke til årets samlede vinder af ranglisten Bo Petersen (Hellerup), som ikke kom sovende til det. Han blev godt presset bl.a. af Mads Bendix (Middelfart), som blev Danmarksmester og vinder af endnu et ranglistestævne. Årets rookie (ny i klassen) blev Claus Gjøderum Mortensen (Skive), som er stormet ind i klassen med deltagelse i 5 af årets stævner, hvoraf han vandt stævnet i Svendborg. Et kæmpe tillykke til Claus og velkommen i klassen.
OK jolle klassen har desuden været så heldige, at specielt Nyborg, Korsør, Sønderborg og Nibe er nye fleets i klassen. Der bliver trænet flittigt og vi mødes med jer til stævnerne – det er så fedt. Vores klubjoller har i perioder været udstationeret i de nye fleets og været til fri afbenyttelse. Vi nærmer os nu 200 aktive medlemmer. Samlet set har 153 sejlere deltaget i ranglistestævner. Nyborg var vært for årets første stævne, hvor 54 sejlere deltog d. 13. april i 5 grader kold hård luft. Et perfekt gennemført stævne. Faciliteterne på land og til vands er ideelle i Nyborg, så heldigvis bliver Nyborg vært for næste års Danmarksmesterskab.
Næste opdatering af ranglisten bliver efter første stævne i år 2020. Stævnekalenderen for 2020 er ved at være på plads - vi mangler endnu et par detaljer inden den bliver lagt på okjolle.dk
30. oktober 2019 - 09:46   

Navn: Joe DEN 1431
Stor tak til Herslev Sejlklub for en super dag i går. På trods af at vejret ikke var med os, lavede Herslev Sejlklub et fantastisk arrangement. Selvom jeg var meget i tvivl om jeg skulle forsætte turen fra Beder, Aarhus, efter nogle snak med nogen sejlkammerater, er jeg nu, slet ikke i tvivl om det var rigtigt at fortsætte over Storebælt og tilbring en hyggelig dag sammen med gode kammerater, med Herslev Sejlklub som vært i Superliga klassen. HUSK lige fælles træning i Horsens den 10. november. Ses Joe….
27. oktober 2019 - 11:59   

Navn: Lauge 10
Hej.
Er der een der kan tage en mast og et sejl med fra Doktor Holm til Herslev?
21. oktober 2019 - 09:39   

Navn: Joe DE 1431
Super træningsweekend i Horsens med besøg fra Syd og Nord, begge dage. Sejlede på udlagte bane og med start procedure. Det forsætter vi med, hver søndag. Se begivenheder på Facebook siden ”OK træning vest”. Der er plads til mange flere fra andre klubber. Sæt kryds i kalenderen den 10. november, hvor Horsens træner, Jacob Nicolaisen forestår træningen. Se Anders’ begivenhed og opslag på Dansk OK-jolle klub.
20. oktober 2019 - 19:55   

Navn: Anders Andersen den 1450
Vi havde i foråret i Horsens en super træningsdag med Jacob Nicolaisen som træner - det gentager vi søndag den 10. november. Masser af starter og gode øvelser. Har lavet opslag på facebook Vinter Træning Vest - så kom frisk, alle er velkommen, og hold formen intakt i vinterhalvåret.
18. oktober 2019 - 08:16   

Navn: Thomas M DEN 1507
Hej Jesper,
tak for dit gode indlæg fra tysk mesterskab. Da jeg jo blev nævnt, vil jeg blot lige bemærke, at det var super træls med de 2x BFD, især fordi den ene også kostende en rigtig god placering. Jeg var ellers rigtig tilfreds med de første sejladser. I lørdagens lotteri trak jeg også en nitte. Der var en indre stemme, der sagde til mig jeg, at jeg skal tage ud til højre. Det var desværre forkert, og det var et træls syn, at se hvordan den anden side blot sejlede forbi.
Iøvrigt vil jeg lige sige, at jeg har stor respekt for hvordan Bo P i faktisk alle sejladser formåede at sejle sig op gennem feltet i 2. og 3. opkryds. Blot at have lidt af det mentale og fartmæssige overksud kunne jeg rigtig godt tænke mig at få....
Tak for et rigtigt godt stævne, og den super gode stemning i DK gruppen. Vi ses i 2020.
hilsen Thomas
12. oktober 2019 - 20:29   

Navn: Kimmer 1533
Ranglisten er nu opdateret, hvor der kun resterer ét stævne, som er sæsonafslutningen i Herslev d. 26.10.19

Bo Petersen er rykket op på 1. pladsen.
9. oktober 2019 - 14:12   

Navn: Højer DEN 20
7 danske Wanna-Be søhelte tog til Stenhuder Meer for at deltage i Tysk Mesterskab sammen med knapt 70 andre.

Steinhuder Meer er en sø vest for Hannover, større end de fleste danske fjorde, men med mindre vand end en oversvømmet Lyngbyvej. Hyggelige omgivelser med sædvanlig tysk organisation, stor gæstfrihed og udsøgt forplejning gjorde at man kortvarigt glemte hvor pissekoldt det var.

Sejladserne blev afviklet med stor præcision og myndighed på trods af vanskelige forhold med store vindspring og en start-ivrig OK-klasse.

Torsdag og fredag fik vi hver 2 sejladser i hus i 3-5m/sek. Tomasz fra Polen lagde fra land med 2 suveræne førstepladser. Bo P var bedste dansker med 4 top-10 placeringer. For mit eget vedkommende fik jeg i anden sejlads en tredjeplads, som ved fintællingen desværre viste sig at være en BFD. Hændelsen kunne nærmest betegnes som en ene-ulykke da jeg slet ikke var presset, men blot ivrig efter at komme afsted. Thomas Meyer var dog dobbelt så tændt og måtte indkassere 2 stk overtrådt!

Lørdag var vinden droppet til 2-4 med store vindspring som varede længere end et opkryds, hvilket gav en del udskiftning i top og bund. Både Malte, Søren Sigurdsson var med helt fremme i en sejlads som blev afblæste ved topmærket. I den efterfølgende sejlads Joe Schubert tog revanche og rundede første mærke som etter og mistede kun 3 både i resten af sejladsen under svære forhold, hvor undertegnede med nød og næppe fik en 49’ plads i hus. Gunter, som nok havde en af de hurtigste knallerter på havnen, var næsten altid med fra start, men blev ofte også offer for den ustabile vind.

En af de gode ting ved at være en gruppe afsted er at vi efterfølgende får delt vores op-og nedture og får et nye perspektiver på situationen. Jeg fik b.la. nogle gode råd af Bo P så jeg skiftede til et gammelt sejl lavet til en anden mast, der bare fløj afsted. Om det var et råd fra os til Bo P ved jeg ikke, men pludseligt solgte han sin båd til højstbydende og så var han for hjemadgående for at købe en ny.

Søndag var jeg tidligt ude for at tjekke vind og for at bearbejde lørdagens skuffende 49’plads. Som de vietnamesiske piger siger: ”The early bird gets the biggest worm”, og missionen lykkedes så jeg lige akkurat fik hevet en samlet 10’ende plads hjem, mens Gunter faldt en plads tilbage til en samlet 7’ende plads.

Det er bemærkelsesværdigt at top-10 udgøres af 7 nationaliteter, hvilket understreger OK-klassens bredde. Lidt ærgerligt at 5 danskere måtte melde afbud da vi godt kunne have domineret feltet tror jeg.

Stor tak arrangørerne for et vellykket arrangement, som de kvitterede med at flytte næste års Tysk Mesterskab til tidligere på sæsonen. Så jeg tror vi ses der.
7. oktober 2019 - 23:41   

Navn: Svend 112
Blot en kommentar fra en frafalden” OK sejler. Værn om jeres set-up med spisningen o-S-v- inkluderet i stævnet. Det er guld værd, specielt, når man har prøvet een klasse, hvor det ikke indgår, men hvor sejlerne selv skal arrangere det sociale. Det er lige før, man burde kunne købe et “klippekort” til middagene for hele sæsonen. Keep up the good work!!!
30. september 2019 - 10:56   

Navn: Kimmer 1533
Thomas - godt skrevet (og genvalg til opgaven, som "Stævneforfatter". Du skriver pragtfuldt og rammende - verdensklasse stævne.
27. september 2019 - 12:08