Din Mening


Okjolle klubbens debat side, her kan du give din mening til kende:

Navn: Malte 1407
Der kan godt findes plads på trailer hvis der er ok sejler der gerne vil med til europamesterskab i Bandol
6. september 2022 - 03:00   

Navn: Frank Holm DEN23
Hej alle OKere.

Først tak til Hellerup for et velafviklet stævne i weekenden. Det gjorde i godt

Næste på kalenderen er Ebeltoft der ses vi helt sikkert osse.

Herefter er det jo Harboe Cup. Hvor vi får vores eget telt ved kobæk, hvor ok klubben er vært ved forplejning, så du skal blot ofre 350kr i grundtilmelding ( det er da billigt). Søsætning fra lodsbroen i smult vande Så er resten klar i aftersailbaren, og kvaliteten i vandet kan jo ikke diskuteres

Såeh det er bare ind på manage2sail, og klare den sag.

Vi ses

Vh Frank
5. september 2022 - 19:35   

Navn: Højer DEN 20
HS stævnet den 3. sept bliver et hit og for at ingen skal sejle ud med tømmermænd efter fredagens middag er første start flyttet til kl 11.

Husk at give besked ved tilmeldingen via M2S om i forventer at dukke op til middag fredag.

Lørdag står Kofoed for middag i gården.

Vel mødt!
27. august 2022 - 09:33   

Navn: Henrik Søgren den55
Klubbens målere står klar torsdag fra kl. 1300 til at vejlede-kontrollere joller og Udstyr.
Alle sejl max. 2 stk. pr. jolle skal indleveres til kontrol.
Alle master skal indleveres til kontrol.
Vi bestræber os på at kontrollere så mange joller som muligt , det være sig ror , sværd , bom , mast , sikkerhedsudstyr , vægt mm. Self check skemaer modtages med glæde , det vil lette vores arbejde. Derudover vil der dagligt blive udtaget joller til kontrol. Vi beder jer om at møde til måling så tidligt som muligt så vi kan få det til at glide så smertefrit som muligt. mvh. målerne
17. august 2022 - 21:16   

Navn: Henrik Søgren den55
Så er der nyt vedr. måling mm. til DM. på manage2sail.
Der er et self chek sceme , hvorpå man skal notere sejl nummer. Chek de 11 punkter og ving af når de er OK.
underskriv og aflevere skemaet ved registrering.

Sørg for at eventuelle kompenserings vægte noteret i målebrevet også er til stede i jollen.

Klubbens målere er til rådighed torsdag fra kl.1300 for at vejlede og tage stikprøve kontrol. vejning mm.
Desuden vil Dansk Sejlunion også være tilstede.

Eventuelle spørgsmål vedr. selvkontrol skemaet. ring. 20813122
mvh. henrik søgren
20. juli 2022 - 16:44   

Navn: Kimmer 33
Tak Liller, men der skal være en officiel indkaldelse på hjemmesiden til årsmødet jfr vores vedtægter - senest 4 uger før afholdelsen - ellers bliver der ikke noget årsmøde.
15. juli 2022 - 06:45   

Navn: Liller Den55
Til Kimmer mfl.
Årsmøde lørdag 1730 ifølge NOR
Mvh. Liller
13. juli 2022 - 15:40   

Navn: Kimmer 33
Til bestyrelsen: Hvilken dato afholdes der årsmøde / generalforsamling i OK-jolle klubben ?
13. juli 2022 - 11:26   

Navn: Thomas Meyer DEN 1595
Hej
Da der lidt bekymrede miner om VM, så synes jeg lige vil give et lille kort og forsinket ”referat” fra Kieler ugen. Kieler ugen er jo heller ikke alle folks kop the. Årets KW bød sejladsmæssigt på super sejl vejr, rigtig gode baner, ikke for lang transportsejlads, fornuftige dommere, og når det kommer til stykket også fornuftige beslutninger om at lade os vente og fryse på vandet i fm en udsættelse, og en anden dag om ikke at sende os ud. Dernæst var der også igen igen rigtig god hygge og snak mellem OK sejlerne på land. Alt ting jeg værdsætter.
Som OK sejlere er vi jo i Kiel så privilegerede, at vi har en ”privat adgang” til sejlklubben Schilksee og således også i år fik 2 rigtig gode / skønne grill aftener sammen med alle øvrige OK sejlere. Dernæst sponsorer den tyske OK-klasse altid moleøl , samt en tysk sejler sandwich i lange baner, når vi igen er inde på havnen. Ja hvad vil man mere?
Jeg synes i hvert fald det er fedt at deltage ved sådan et større arrangement, komme ud at sejle og møde de samme både ved mærkerne. Efter sådanne dage på vandet kommer jeg oftest glad hjem, er blevet nogle oplevelser rigere og får ny energi, og så der også lige et par ting man gerne vil gøre bedre næste gang. Naturligvis kan man også have negative briller på, og være for længe irriteret over ting som regnen, maden, slæbestedet, check in/out, juryen og evt. tysk grundighed. Nuvel vigtigst og rigtig rart er, at tingene fungerer på vandet. (og det tror jeg også det kommer til at ske for jer heldige der har tid til at deltage i Marstrand)
Resultaterne fra Kiel er jo kendte hhv. kan findes et andet sted. Bo, Jesper og Ask er hurtige. Jeg nåede lige at se dem på første opkryds. De andre danskere var mere i nærheden. Jeg for mit vedkommende må blot erkende, at der er (stadig) plads til forbedring. Vi kæmper alle - nogle blot længere fremme i feltet.

Jeg kan desværre ikke deltage i hverken VM eller DM, så jeg tager til Warnemünde. Rigtig god sommer, og nyd nu timerne på vandet og det at sejle OK.
Hilsen Thomas
1. juli 2022 - 13:29   

Navn: Henrik Søgren den 55
endelig lykkedes det at få svar fra Marstrandsss efter 15 dage , de har nu slettet mig fra deltagerlisten , som jeg har bedt dem om. Og nu vil de arbejde på at sende 50% af startgebyret retur ifølge nor.
Grunden til at jeg har meldt fra , er at de ikke lever op til OKdias eventmanual. ( kan læses på okdias hjemmeside ).
Steder hvor man ikke er i stand til at overholde eventmanualen , bør der ikke arrangeres stævner af den kaliber.
29. juni 2022 - 19:27   

Jeg har booket camping på Marstrand familie camping:

Bokningsbekräftelse

Härmed bekräftar vi din bokning av en husvagn/husbilsplats med el här hos oss på Marstrands Familjecamping.
Ankomstdag:4/8
Avresedag: 15/8
Ni är välkomna att checka in efter kl. 12.00 på ankomstdagen. Kommer ni senare än 18.00, vänligen meddela detta till receptionen, 0046303-60584. Vid avresa ska ni lämna platsen senast kl. 12.00.

18. juni 2022 - 09:55   

Navn: Henrik Søgren DEN55
WM Marstrand.
Vi er en nogle stykker der har skrevet til Marstrand ss og spurgt om de vil bruge eventmanualen vedr. afholdelse af feks. WM. vedr. plads til camp og parkering. Så vidt jeg ved har ingen fået svar. Da vi var til NM i Varberg ( super stævne ) fortalte Svenskerne at de fik svar når de skrev til Marstrand ss. Der er nu kommet tre muligheder op på WM hjemmeside. Man kan få soveplads i en gymnastiksal på er skole , pris 600 skr. eller man kan søge om at få tilbudt en af 15 bådpladser hvis man er sejlende i stor båd pris 1500 skr. Eller man kan søge op at få tildelt en af 20 pladser på en parkeringsplads uden bad og toilet pris 2500 skr.
Ellers skal man bo på hotel , eller camping som ikke kan foud bestilles. Biler skal parkeres på en plads uden for byen ,hvor der så vil køre bus frem og tilbage.
Jeg har nu skrevet til Marstrands ss at jeg ikke deltager og vil have 50% af startgebyret tilbage , som man kan ifølge indbydelsen. Jeg har sat cc på til Robert Deaves , og venter nu på svar igen.
18. juni 2022 - 07:37   

Navn: Mogens Johansen DEN 1565
14. juni 2022 - 13:46   

Navn: Lauge 10
Vil foreslå at vi skaber et kapsejlads udvalg, med 3 - 4 personer der er anker for de stævner der skal afholdes på respektive Sjælland, Fyn og Jylland. 2 stævner i 2022 fra April til August er for smalt. Jeg stiller gerne op som rep for Sjælland.
14. juni 2022 - 08:33   

Navn: Ask 22
Lige kort fra nm Vaberg
Det var et super godt sted at sejle ,
Der var morgen mad , sandwich ,
Aftens gril så mod forventning var forplejningen i top
Så maser af ok dna , det kan anbefales
Ask
13. juni 2022 - 19:19