ok logo

Din Mening


Okjolle klubbens debat side, her kan du give din mening til kende:

Navn: Strandberg 77
@Bo Petersen
Glæder vi os til at se. Lyder som nogle vildt geniale løsninger i har udviklet. Hvordan kommer i dog på dem.
19. marts 2019 - 19:20   

Navn: BO PETERSEN DEN 1507
Hvis du går og tænker ny Presenning til båden så tøv en kende... Oluf fra GB Covers Århus og jeg er i gang med at udvikle min nye Presenning, med fribords beskyttelse samt hæk beskyttelse. Den kan måske være værd at vente på. Snart der er nyt meldes ud her eller på FB stormy bay...

Ses/bO
19. marts 2019 - 11:59   

Navn: Svend 112
Lige en præcisering: hvis man ikke har betalt ved fristen udløb: “bliv hjemme”, “du får ikke lov til at starte”, sådan bør vi bede klubberne om at reagere- så holder uvæsenet op øjeblikkeligt.
18. marts 2019 - 19:04   

Navn: Bo Jensen DEN 70
Udover tidlig tilmelding, så skal der også herfra lyde en opfordring til at betale samtidig med at man tilmelder, så undgår vi at der skal rykkes folk, som glemmer at betale rettidigt. Eksempelvis er der kun to som har betalt til DM i Skive ud af 13 og kun 5 ud af 35 tilmeldte til Nyborg..
18. marts 2019 - 17:11   

Navn: Svend 112
Lidt mere om tilmelding. I perioden 70érne og beg. Af 80érne var der så meget gang i kapsejladserne, at man altid meldte til i god tid, da der var begrænsninger på de større sejladser (eksempelvis 2600 deltagere til Sjælland rundt og 1200 til Fyn rundt). Kom man for sent, var der ingen “kære mor”. Nogenlunde som ved Silverrudder nu. I den følgende periode faldt interessen så meget, at klubberne følte sig nødsaget til at acceptere tilmeldingerne helt frem til startdagen. Hvilket så også har medført den uskik, med efteranmeldelse gebyret, som efter min mening ikke har hjulpet ret meget. OK stævnerne er nu så populære, at jeg ville foreslå, at man SLET IKKE KAN EFTER ANMELDE, men blot kan “blivehjemme”, hvis man ikke har overholdt fristen. Jeg er sikker på, at problemet så er helt og aldeles løst i løbet af meget kort tid.
18. marts 2019 - 11:59   

Navn: Kimmer 1433
Hvis man ikke dukker op til et stævne og HAR tilmeldt sig, bliver der ikke fratrukket 5 point i den samlede score. Men husk - man får kun de 5 point, hvis man sejler stævnet. Når folk tilmelder sig et stævne må man forvente, at de derved tilkendegiver, at de gerne vil deltage i stævnet (naturligvis kan der opstå forhindringer, så man framelde sig – helt som normalt, og intet problem i det). Hvis man IKKE har forventning om at deltage, men alligevel tilmelder sig - vil det klart stride imod intentionen med reglen. Jeg forestiller mig ikke, at vores sejlerkammerater vil handle på DEN måde. Skulle det vise sig, at jeg tager fejl på det punkt - efter erfaringer fra 2019 sæsonen - bliver reglen naturligvis fjernet i 2020. Desuden vil jeg let kunne spotte et mønster, når jeg laver opgørelsen af ranglisten, om der er nogen, som handler imod intentionen med 5 point reglen.

Intentionen med 5-point-reglen er:
• At give stævnearrangørerne en forbedret planlægningshorisont mht. at kunne dimensionere indkøb, bemanding mv. Det giver dem "ro i maven".
• De 5 point er et forsøg på at motivere os OK-jolle-sejlere til at være hurtigere ude med vores tilmeldinger - ved både at appellere til hensynet til arrangørerne OG at give en gulerod til sejlerne selv.
18. marts 2019 - 09:38   

Navn: Højer DEN 20
Gode initiativer mht ranglisten.

Medfører det pointfratræk hvis man melder til tidligt men ikke møder op? Hvis ikke kunne man frygte at der bliver en del no-show.
16. marts 2019 - 17:45   

Navn: Bo Jensen DEN 70
@Ask Som jeg forstår dit spørgsmål, så vil du gerne være fri for at taste alle oplysninger ind når du tilmelder dig til et stævne. Din browser burde komme med et forslag baseret på tidligere indtastninger, hvis du klikker i feltet du vil udfylde.
15. marts 2019 - 07:56   

Navn: Ask
Hej dejligt med nye tiltag
Forøvrigt. Er det muligt?
At lave auto udfyldning af tilmeldingerne
Så man bare kan skrive sot eks. Fornavn
Så kommer resten ?
14. marts 2019 - 18:08   

Navn: Kimmer 1433
Lauge, administrationen har jeg helt styr på, men tak for bekymringen på mine vegne

Alle sejlere har sammen muligheder for at score de 5 ekstra point. Men årsagen til reglens indførelse er hensynet til de entusiastiske stævne arrangører, som neglebidende følger med i tilmeldingerne, som meget ofte kommer i sidste øjeblik. DET er en udfordring.... og reglen er et forsøg på at motivere til at være lidt hurtigere ude med tilmeldingerne. Vores sport er afhængig af velvilje og gode relationer med sejlklubberne og de mange frivillige, som gør vores kapsejladser mulige
14. marts 2019 - 13:45   

Navn: Bo Jensen DEN 70
@Lauge Vi er nød til at gøre noget ved at der ofte bliver tilmeldt sent, det er et problem for os og ikke mindst den afholdende sejlklub. Mht administrations byrden, så er det jo Kimmer der sidder med den del selv
14. marts 2019 - 13:42   

Navn: Lauge DEN 10
Gode tiltag m.h.t. ranglisten, dog undtaget pkt 2
Det bliver et marreridt at administrere, og man straffer dem som måske ikke havde tænkt at deltage, men som af forskellige årsager alligevel får en mulighed.
Det er en Ommer Kimmer ;-)
14. marts 2019 - 12:45   

Navn: Kimmer 1433
Nyheder om reglerne for ranglisten 2019.

Du finder forklaringen for de nye regler under menu-punktet "AKTUEL INFO FRA BESTYRELSEN". Og de samlede regler for ranglisten er under menu-punktet "STÆVNER".

Nu ses vi heldigvis snart på vandet.......


14. marts 2019 - 08:23   

Navn: kof
Desværre ikke en mulighed.... at være medlem af Dansk Ok jolle klub kan sammenlignes med at være en del af mafiaen.


Kontakt Anders Andersen se under kontaktpersoner.
13. marts 2019 - 19:16   

Da jeg ikke længerer har en OK jolle vil jeg gerne melde mig ud af OK jolle kluppen
Mikael Petersen
Knuds Alle 77
2800 Lyngby
13. marts 2019 - 09:55