ok logo

Din Mening

Okjolle klubbens debat side, her kan du give din mening til kende:

Navn:   Thomas SWE100
Hello Sailors!
I would like to welcome you all to the Nordic Championships in SS Kaparen just south of Gothenburg 9-10th of june.

We are looking forward to host the event and soon the notice of race will be published on the club homepage.
The clubhouse will be open for training and registration allready at friday and we will serve breakfast for all sailors in the morning and we offer ample campervan parking and some tentplaces aswell. For those who have sailed the OK sprint regatta we can gladly tell you that the natural woodfire steam sauna is now something we own in the club nowadays and will park up close to the boatpark.
Three good ways to come to Gottskär is either by ferry from Fredrikhavn or Grenaa or the bridge/ferries from Copenhagen/Helsingör.

Once again welcome!
Regards all the sailors from Gottskär
Ingemar J, Håkan T, Thomas H-M, Bertil E, Jonas Q, Hans E, Claes H, Lasse H
18. februar 2018 - 12:32   

Navn:   Joe DEN 99
Det ser ud til vi har nogle udfordringer til fælles træning søndag den 25. i Horsens. Først og fremmest bliver det rigtig kold, -5 og evt. koldere, for det andet med det kulde der kommer fra onsdag, er der risiko for is i havnen og fjorden. Derfor flytter vi træning til søndag den 8. april, i håbet om bedre forhold. Vi ser lige tiden an angående træning i Middelfart den 4. marts, idet lige nu ser det ud til at kulden forsætter de næste par uger.
Her er oprindelig tekst: Som Bo skrev tidligere på FB, prøver vi nået nyt, vel vidende at vejret kan spille en afgørende rolle her i vintermåneder – men vi prøver alligevel.
Vi håber alle OK-joller sejler (og andre fx Finn og Laser) vil trods vinterkulden og have nogle gode timer på vandet i hhv. Horsens og Middelfart. Sejler fra andre klubben er naturligvis velkomne. Tænk at vi kan blive 15 – 20 joller på samme startlinje.
Vi sejler på udlagt bane med startlinje og kort baner med masse af aktivitet for at holde os varme. Der bliver taget i mål resultaterne for den enkeltdag, men også til en samlet resultat for begge dage.
Vi får rundstykker og kaffe med briefing kl. 10.00. Derefter går 1. start kl. 11.00. Vi slutter dagen i klubhuset med varmt mad (suppe eller gryderet) og ”præmier overrækkelse”.
Der opkræves et mindre beløb til forplejning og brandstof til dommer-/følgebåde. Tilmelding på FB eller en mail til c.joeschubert@ymail.com
Ses på vandet Bo og Joe
18. februar 2018 - 10:11   

Navn:   Bo Jensen DEN 70
Update : Vi har bestil en stak "chrOniKle – The Stuff of Legends" bøger med forventet levering d. 22 februar hos mig. Jeg kontakter dem som har skrevet til mig når de ankommer.
8. februar 2018 - 22:42   

Navn:   Strandberg 77
Så er der åbent for tilmelding til Lundeborg.
31. januar 2018 - 08:28   

Navn:   Jesper Jakobsen 1432
OBS OBS OBS
Vær opmærksom på at vores okjolle.dk mailadresser i øjeblikket misbruges i forsøg på svindel.

Hvis du modtager en mail fra et af bestyrelsesmedlemmerne, så kontakt derfor afsender per telefon for at verificere mailen.
30. januar 2018 - 12:20   

Navn:   Bo Jensen DEN 70
Bestyrelsen har beslutte at købe en stak af de nye "chrOniKle – The Stuff of Legends" bøger hjem. Bogen er udgivet i anledning af OK jollen's 60 års dag. Se https://www.amazon.co.uk/dp/0955900182?tag=fincla-21 for mere info. Vi er ved at vurdere hvor mange vi skal have. Send mig lige en mail, hvis du påtænker at købe denne (sikkert super fede :-)) must have bog.
26. januar 2018 - 16:03   

Navn:   Strandberg 77
Meningen er lidt at sejlerne selv opretter deres båd i jolle-registeret. Ikke medlemmer af OK-jolle klubben, er også meget velkommen, til at oprette deres OK-jolle i registeret.
26. januar 2018 - 08:11   

Navn:   Stig Frandsen DEN 15
Er det muligt, at få ajourført vores fælles OK-jolle-register her på siden.

Der mangler efterhånden adskillige nr.i den ellers flotte række af nye joller de senere år.

Registeret er jo kun brugbart / interessant, hvis vi alle gør en indsats for at taste holde det ajour med div. ændringer.24. januar 2018 - 20:28   

Navn:   Bo og Joe DEN 70 / DEN 99
Bo skrev tidligere på FB: Fælles træning/stævne i hhv. Horsens og Middelfart den 25. februar og 4. marts.
Vi prøver vi nået nyt, vel vidende at vejret kan spille en afgørende rolle her i vintermåneder – men vi prøver alligevel.
Vi håber alle OK-joller sejler (og andre fx Finn og Laser) vil trods vinterkulden og have nogle gode timer på vandet i hhv. Horsens den 25. februar og Middelfart den 4. marts. Sejler fra andre klubben er naturligvis velkomne. Tænk at vi kan blive 15 – 20 joller på samme startlinje.
Vi sejler på udlagt bane med startlinje og kort baner med masse af aktivitet for at holde os varme. Der bliver taget i mål med resultaterne for den enkeltdag, men også til en samlet resultat for begge dage.
Vi får rundstykker og kaffe med briefing kl. 10.00. Derefter går 1. start kl. 11.00. Vi slutter dagen i klubhuset med varmt mad (suppe eller gryderet) og ”præmier overrækkelse”.
Der opkræves et mindre beløb til forplejning og brandstof til dommer-/følgebåde. Tilmelding på FB eller en mail til c.joeschubert@ymail.com.
Ses på vandet Bo og Joe
23. januar 2018 - 20:44   

Navn:   Bo Jensen DEN 70
@Malte Nick Craig har en betragtning i sin bog om hvorfor tabte lige netop det VM. Ham inderen havde trænet flere måneder op til VM nøjagtig det sted som der blev sejlet, hvilket åbenbart havde specielle forhold. Inderen kom først til topmærket langt foran de andre mere eller mindre hver gang.. :-)
17. januar 2018 - 14:33   

Navn:   malte 1407
Annette og jeg er på ferie i Goa, vi ser om vi kan finde lidt med sejlsport men det er indtil videre ikke lykkedes.
2003 var der wm her og det var en Inder ved navn Niti der blev mester, der var adskillige andre Indere med som også fik gode placeringer.
Det som undre mig er at vi ikke ser nogle Indere til andre internationale stævner rundt om i verden, når de beviseligt er gode til at sejle ok jolle.
Goa er 100 km langt så jeg har ikke set hele kyststrækningen, men indtil videre har jeg ikke set noget der ligner en sejlklub/havn.
Måske er der nogle i ok klubben som ved hvordan det er foregået i 2003 og om der har været nogle Danskere med ud over Morten som blev 15,20 stykker, resultatlisten på OKDIA,s viser kun til nr 25
17. januar 2018 - 12:57   

Navn:   Malte 1407
Goa
17. januar 2018 - 12:44   

Navn: Joe DEN 99
Horsens: Fem joller på fjorden. Anders tog alle fem sejladser og som altid have god fart og gode overblik. Kim, Struer var godt sejlende med god fart på kryds og mod på løs kicker og overplat på læns. Det gik fint for os andre. Stor tak til Stig for en god bane og start procedure. OG ikke mindst følgebåd tjansen med tryghed på vandet her om vinteren.
14. januar 2018 - 21:36   

Navn:   Mogens DEN 1335
Tak til Herslev Strand Sejlklub for et godt nytårs stævne. Vi var nogle der optog vores sejlads i en gpx fil se det her:
http://kortlink.dk/sgpy
og godt nytår til alle.
31. december 2017 - 14:02   

Navn:   Bo Jensen DEN 70
Årets sidste træning i Middelfart med gæster udefra. Fantastisk dag med 17 joller i Gamborg fjord og 5 gennemførte sejladser. Efterfølgende suppe i klubhuset foran pejsen. Tak til alle dem som kom fra Horsens, Svendborg og Haderslev !

Tak til Per og Morten i følgebåd, som også tog nogle billeder og video :

https://photos.google.com/share/AF1QipO8DUAGAhrdDNESX-ipRhXqsjb8rvlgtiFMoLfjmQk7p8lMUtCoHfaEsuC7Oj4m8Q?key=WmZoMHdaclRMZ2JuRXNhcG9YN01ENGF1cjJiWU93

Godt nytår alle sammen !
29. december 2017 - 23:08