Svendborg Ranglistestævne


Svendborg
D.21-22/9-2019

Se resultatlisten her

Jeg havde forventet andre ville skrive et par linjer, men da det ikke er sket, vil jeg gerne her på bagkant rose hele teamet i Svendborg for et par super gode dage, samt sige 1000 tak for al den energi i har lagt i stævnet.
Jeg kommer altid gerne til Svendborg for at sejle, og selve beliggenheden af klubhuset gør jo allerede, at man allerede kommer i godt humør inden man tager ud på vandet. I år sørgede i foruden gode baner, fine starter (ikke en gang brug for sort flag el.lign.) også for super sejlervejr, blå himmel, let brise, lidt strøm og ikke mindst solskin. I må have nogle gode forbindelser...
Felterne var til tider meget tætte, og jeg kan for mit vedkommende blot sige, at der ad og til hurtigt ryger 10 pladser på få sekunder. Dette især når man nærmer sig top- el. bundmærket.
Nuvel alt dette gør, at det er sjovt og dejligt at sejle OK, og det er en nydelse at være flere timer på vandet.
Jeg bliver også nødt til at rose jer for forplejningen. Morgenmaden og smørselvmadpakken var på hotelstandard, og inkluderede varm scrambled æg med bacon, frugt bægre, ost og flere slags marmelader osv. Det har jeg ikke set før!
Fælles aftensmaden ved et laaaangt bord ude på terrassen med fri /gratis fadøl, stærkt og lækkert.
Så alt i alt super, og jeg ser frem til næste år.

Det er en stor indsats en klub yder for 35-40 sejlere plus enkelte påhæng. Derfor kære andre fynske, jyske og sjællandske OK sejlere, og som ikke deltog i år, tag og sæt kryds i kalenderen til næste år, Svendborgenserne har fortjent en smule mere opbakning.
Hilsen Thomas Meyer, Haderslev DEN 1508