Nyheder


Interview med Troels Lykke

Foto: Bo Svensmark
Troels Lykke efter en badetur til Klubmesterskabet i Esrum.
Navn:
Troels LykkeSejl Nr:
DEN 137? (Troels husker ikke det sidste ciffer.)Sejlklub:
HellerupHvad er din profession:
Indhaver af MINBAAD.DKHvor mange år har du sejlet:
39 årHvorfor sejler du OK:
Jeg synes man bruge sin krop mere end i andre både og den er meget fysisk betonet samt der er nogle fede typer i klassen. Udover det, er det en teknisk jolletype mht. til grej i forhold til f.eks laser jollen dvs. grejet kan tilpasses ens fysiske behov hvis man f.eks ikke ønsker at hænge så meget kan man købe noget blødere grej.Hvad har du sejlet før:
Optimist, europa, laser og snipe jolle, Kølbåde Drabant 22, Ballad og Farr 727.Hvad er din bedste sejloplevelse:
Det var til en kapsejlads sammen med Bouwe Bekking i Stockholm med VO 70’eren mod de andre proff sejlere Ken Read, Torben Grall mv. hvor jeg fik lov til at styre – kæmpe stor oplevelse.Dit bedste råd til nye sejlere i OK klassen:
Pas på med at købe noget grej der ikke virker, dvs. tag en snak med de erfarne i klassen og få noget grej der virker.Hvorfor skal andre sejle OK jolle:
Det er en fed jolle og venlige typer i klassen samt det internationale sammenhold der er i klassen med mange gode stævne udenlands og indenlands.Evt. tilføjelser:
Det er super med en aktiv hjemmeside og super god idé med den nyopstået mulighed for at lære de enkelte sejler at kende igennem disse interview.2010-10-11


Kommentarer til nyheden kan tilføjes her