Nyheder


Referat fra Jysk mesterskab i Ebeltoft

Mik Mak efter han har brugt hoved lidt for meget under Jydsk mesterskab
Jysk Mesterskab i Ebeltoft det havde vi alle set meget frem til. Ind og chekke DMI, og de havde lovet utroligt godt vejr. Efter en dejlig middag hos Anna og Per fredag aften, mødte vi til morgenmad og smør selv frokost kl. 08:00 lørdag morgen i sejlklubben på havnen.

På med gummiuniformen og ud på vandet for vejret var som DMI havde lovet mere end perfekt taget årstiden i betraktning, Sol - 15 grader - 6-9 sek/m på vigen.

Med lidt forsinkelse fik vi startet 1.sejlads som for mit vedkommende endte med en 3. plads (Godt), for nu var jeg sku giret for virkelig at vise mig frem til dette mesterskab, og det skal jeg sandelig også love for at jeg gjorde!!*_+%¤. For i 2. sejlads efter at have sejlet mig op til en 4. plads, (efter en dårlig start!!?), skulle jeg bare bomme ved bundmærket??. Glemte at slække kickkingstroppen og var af en eller anden grund ved at vælte til luv, reddede den 2 gange og 3.gang fik jeg fat i rorpindsforlængeren for at korigere 3.redning!!! da kom bommen##)(?==§, BANG. (jeg væltede stadig ikke, Malte) Det gjorde sku ondt, jeg besvimmede ikke, og følte at jeg måtte gøre klar til at fuldføre sejlladsen, men så kom der noget rødt, og det var der meget af og så på en hvid båd, det lignede en arbejdsdag på Nordjysk Svineslagteri. Jeg besinnede mig og sejlede ind under eskorte af en riib.

Da jeg kom iland lignede jeg Frankensteins fætter, med al det blod i hovet, men sjovt nok havde jeg ikke ondt, så mens Per Tolle ringede efter nogen som kunne fikse mig tog jeg sku lige en ØL.

Jeg blev kørt til Grenå sygehus af "trollebassen" hvor jeg blev lappet sammen med 10 sting. Kors hvor var jeg ærgelig på mig selv at jeg ikke kunde være ude og lege med de andre resten af dagen i det KONGE vejr, så resten af dagen, indtil de andre kom ind gik med øldrikning og afslapning i det gode vejr.

Alle var meget bekymret om hjernerystelse, men det havde LIND en helt egen mening om og den skal vi ikke komme nærmere ind på i dette forum!! Jeg er tilbage i Norge og har tilsyneladende ingen meen, alt er OK.

Også stor tak til Anna og Per for al hjælpen og husly samt al den dejlige mad Anna havde lavet, den der æblegrød den vender vi lige tilbage til en anden gang. Kommer tilbage næste år.

Hilsen Mik Bin Mik Laden.2010-10-22

Tilføj en kommentar til nyheden