Nyheder


Warnemünde Woche

Nr. 1 GER 693 Martin v. Zimmermann

Nr. 2. NZL 522 Greg Wilcox

Nr. 3. GER 717 Oliver Gronholtz



I år var det anden gang jeg var i Warnemünde, sidste år lå vi i den nye havn i Hüne Düne som ikke var helt færdig endnu og derfor en lidt kedelig oplevelse på land, på vandet var der perfekte sejlforhold.
I år lå vi på midtermolen i centrum af alle begivenhederne sammen med en million andre joller, så det var en noget anden oplevelse.
På vandet lagde vi ud på første dagen med to sejladser i let og skiftende vind, vi var 6 dansker ud af ialt 40 deltager, danskerne klarede sig ikke alt for godt den første dag, bedste dansker blev Rene Johansen med en 14 og en 6 plads.

På anden dagen lå vi i timevis og kiggede på de andre joller øvede start træning, Ok'erne fik lov at starte en enkelt gang hvorefter dagens sejladser
blev skudt af halvejs opad første opkryds.

På tredje dagen var vinden i Syd og øget til 5-6 m. sek. I første sejlads førte Jørgen den gamle Lind ved første krydsmærke og jeg rundede som to'er, ved mållinien var det lykkes mig at komme uden om Jørgen og vinde sejladsen.

I tredje sejlads sejlede halvdelen af feltet mod et forkert mærke på en anden bane, jeg var en af de første som opdagede at den anden halvdel af feltet havde rundet det rigtige mærke, så jeg faldt hurtigt af og planede ned til topmærket og rundede ca. som nr. 20, det lykkes mig at kæmpe mig op så jeg sluttede som nr. 6 lige foran næsen på Rene.


Mogens DEN 1335
2006-07-13

Tilføj en kommentar til nyheden