Nyheder


VM Quiberon D. 24/7-2016

Lidt billeder fra danskerlejeren


Quiberon den 24 juli. Der er ingen her som ikke har råd til et hotelværelse, men det kommer aldrig på tale.., alle glæder sig,- og ser frem til, at bygge den berømte dansker lejer, i takt med at alle når frem.
Det sociale og samværet er af højeste prioritet her i OK klassen. Der er blevet sejl Pree race i dag, og et fantastisk syn med det 110 båds store felt på startlinjen.
Vinden var i vest og bragte 4-6 stabile m/s. Resulteret blev 1 Jim Hunt GBR, 2 Bo DEN, 3 Greg Wilcox NZL, 4 Andre Budzin GER, 5 Pawel POL, 6 Bo Reker DEN.
Da det bringer uheld at passere linien i pree race, i forhold til det rigtige VM, er ingen i det ovenstående at finde på eventuelle lister. I morgen kl. 13:00 er det alvor, -og herfra er det kun sejlads information der kommer fra min hånd. Slut fra Quiberon.
Ref: Bo Petersen

VM Quiberon
Vi fik sejlet practice race Idag, lidt forsinket men et godt race som blev vundet af Jim Hunt, 2'er blev Bo P.
Det så ellers meget Engelsk ud da vi rundede topmærket første gang, jeg tror at de første 6 var Englændere.
Vinden springer meget , men der er nok af den ca. 4 til 6 ms.
Vi har fået bygget en god Camp her på pladsen hvor næsten alle danskere er samlet, iaften er der åbningsceremoni kl 19, og imorgen går det løs med 2 sejladser.
Efter sejladserne har vi aftalt at grille hummere, vi har så inviteret Guillaume med, men kun hvis han kan skaffe en stor grill.
Ref: Malte Petersen
Her er et link til OKDIA's nyheds brev for idag
20160724

Tilføj en kommentar til nyheden