Nyheder


Fransk Mesterskab

Så er de franske mesterskaber i Quiberon overstået,

kronen på værket blev en overdådig middag som næppe er set

magen til i den tid som undertegnede har sejlet i klassen.

Først fik vi champagne og en hors d'oeuvre hvor en enkelt troede det var middagen !!! Så fik vi en skaldyrs forret med bl.a. østers og snegle og efter den var man nærmest mæt så en kæmpe buffet samt et dessert bord med mindst 8 forskellige ... Nåede aldrig igennem dem allesammen men vil mene at Lind gjorde det ;-)
Efter middagen blev vi bedt om at gå udenfor hvor de havde arrangeret et festfyrværkeri som udviklede sig ret spektakulært idet at hele området blev sat i brand, ret voldsomt ... De havde de næppe behøvet at gøre men alle hjalp til med at få flyttet joller og både. En enkelt med morbid humor begyndte at synge Sct hans Sct hans ... Gæt selv hvem ;-)
Efter denne oplevelse var der rigeligt at tale om i baren hvilket tog ret lang tid og en del rødvin at få afsluttet ... En enkelt begav sig ud i hækkeløb kl 0300 hvilket har medført en karosseri skade på kroppen og har hertil morgen nok en positiv dopingtest efter at ha slugt et halvt apotek .
Området hernede er ret fantastisk og der er positiv stemning for at prøve at arrangere VM 2016 hernede ... Kan bare anbefale at tage familien med, super strande, mad og hyggelig byer med markeder.
Vi er lokaliseret i et at de 2 officielle franske sejladscentre som er ret imponerende mht. gæstfrihed, camping, værelser, haller og værksteder restaurant alt indenfor området ... Har aldrig set magen.
Det ry franskmænd har er virkeligt blevet gjort til skamme her, sjældent har man følt sig mere velkommen end her.
Vi planlægger nu vores afrejse herfra Quiberon mod Carnac hvor EM sejladserne starter på mandag. Kassereren (Stig) kom i forgårs og bød på kolde øl og klarede efterfølgende en reservation på en nærmest overbooket campingplads .. Altid dejligt at ha en opti far selv Troels lykke kunne være med her.
Der har været mange super oplevelser her, dog kunne undertegnede godt have undværet en enkelt !!!! En svensk sejler kom og bad insisterende på at få smurt solcreme på ryggen, 2 svedige mænd der smøre hinanden ind i solcreme på en havn er et grænseoverskridende syn som er svært ved at få slettet for hornhinden, cykler til Carnac nu og opsøger en psykolog for at få bearbejdet det :-)

Bedste sejlerhilsner
Hedlund

Vores paparazzia fotograf har leveret disse billedere
20130719

Tilføj en kommentar til nyheden

De seneste kommentarer til nyheder: