Din Mening


Okjolle klubbens debat side, her kan du give din mening til kende:

Navn: Thomas Meyer DEN 1595
Hej
Da der lidt bekymrede miner om VM, så synes jeg lige vil give et lille kort og forsinket ”referat” fra Kieler ugen. Kieler ugen er jo heller ikke alle folks kop the. Årets KW bød sejladsmæssigt på super sejl vejr, rigtig gode baner, ikke for lang transportsejlads, fornuftige dommere, og når det kommer til stykket også fornuftige beslutninger om at lade os vente og fryse på vandet i fm en udsættelse, og en anden dag om ikke at sende os ud. Dernæst var der også igen igen rigtig god hygge og snak mellem OK sejlerne på land. Alt ting jeg værdsætter.
Som OK sejlere er vi jo i Kiel så privilegerede, at vi har en ”privat adgang” til sejlklubben Schilksee og således også i år fik 2 rigtig gode / skønne grill aftener sammen med alle øvrige OK sejlere. Dernæst sponsorer den tyske OK-klasse altid moleøl , samt en tysk sejler sandwich i lange baner, når vi igen er inde på havnen. Ja hvad vil man mere?
Jeg synes i hvert fald det er fedt at deltage ved sådan et større arrangement, komme ud at sejle og møde de samme både ved mærkerne. Efter sådanne dage på vandet kommer jeg oftest glad hjem, er blevet nogle oplevelser rigere og får ny energi, og så der også lige et par ting man gerne vil gøre bedre næste gang. Naturligvis kan man også have negative briller på, og være for længe irriteret over ting som regnen, maden, slæbestedet, check in/out, juryen og evt. tysk grundighed. Nuvel vigtigst og rigtig rart er, at tingene fungerer på vandet. (og det tror jeg også det kommer til at ske for jer heldige der har tid til at deltage i Marstrand)
Resultaterne fra Kiel er jo kendte hhv. kan findes et andet sted. Bo, Jesper og Ask er hurtige. Jeg nåede lige at se dem på første opkryds. De andre danskere var mere i nærheden. Jeg for mit vedkommende må blot erkende, at der er (stadig) plads til forbedring. Vi kæmper alle - nogle blot længere fremme i feltet.

Jeg kan desværre ikke deltage i hverken VM eller DM, så jeg tager til Warnemünde. Rigtig god sommer, og nyd nu timerne på vandet og det at sejle OK.
Hilsen Thomas
1. juli 2022 - 13:29   

Navn: Henrik Søgren den 55
endelig lykkedes det at få svar fra Marstrandsss efter 15 dage , de har nu slettet mig fra deltagerlisten , som jeg har bedt dem om. Og nu vil de arbejde på at sende 50% af startgebyret retur ifølge nor.
Grunden til at jeg har meldt fra , er at de ikke lever op til OKdias eventmanual. ( kan læses på okdias hjemmeside ).
Steder hvor man ikke er i stand til at overholde eventmanualen , bør der ikke arrangeres stævner af den kaliber.
29. juni 2022 - 19:27   

Jeg har booket camping på Marstrand familie camping:

Bokningsbekräftelse

Härmed bekräftar vi din bokning av en husvagn/husbilsplats med el här hos oss på Marstrands Familjecamping.
Ankomstdag:4/8
Avresedag: 15/8
Ni är välkomna att checka in efter kl. 12.00 på ankomstdagen. Kommer ni senare än 18.00, vänligen meddela detta till receptionen, 0046303-60584. Vid avresa ska ni lämna platsen senast kl. 12.00.

18. juni 2022 - 09:55   

Navn: Henrik Søgren DEN55
WM Marstrand.
Vi er en nogle stykker der har skrevet til Marstrand ss og spurgt om de vil bruge eventmanualen vedr. afholdelse af feks. WM. vedr. plads til camp og parkering. Så vidt jeg ved har ingen fået svar. Da vi var til NM i Varberg ( super stævne ) fortalte Svenskerne at de fik svar når de skrev til Marstrand ss. Der er nu kommet tre muligheder op på WM hjemmeside. Man kan få soveplads i en gymnastiksal på er skole , pris 600 skr. eller man kan søge om at få tilbudt en af 15 bådpladser hvis man er sejlende i stor båd pris 1500 skr. Eller man kan søge op at få tildelt en af 20 pladser på en parkeringsplads uden bad og toilet pris 2500 skr.
Ellers skal man bo på hotel , eller camping som ikke kan foud bestilles. Biler skal parkeres på en plads uden for byen ,hvor der så vil køre bus frem og tilbage.
Jeg har nu skrevet til Marstrands ss at jeg ikke deltager og vil have 50% af startgebyret tilbage , som man kan ifølge indbydelsen. Jeg har sat cc på til Robert Deaves , og venter nu på svar igen.
18. juni 2022 - 07:37   

Navn: Mogens Johansen DEN 1565
14. juni 2022 - 13:46   

Navn: Lauge 10
Vil foreslå at vi skaber et kapsejlads udvalg, med 3 - 4 personer der er anker for de stævner der skal afholdes på respektive Sjælland, Fyn og Jylland. 2 stævner i 2022 fra April til August er for smalt. Jeg stiller gerne op som rep for Sjælland.
14. juni 2022 - 08:33   

Navn: Ask 22
Lige kort fra nm Vaberg
Det var et super godt sted at sejle ,
Der var morgen mad , sandwich ,
Aftens gril så mod forventning var forplejningen i top
Så maser af ok dna , det kan anbefales
Ask
13. juni 2022 - 19:19   

Navn: Mogens Johansen DEN 1565
12. juni 2022 - 19:26   

Navn: Bo Reker Den-1
Tak til Præstø sejlklub for et super hyggeligt stævne
12. juni 2022 - 14:07   

Navn: Frank DEN23
Dejligt i dag at modtage klubtøj med gls,
En fin kollektion, og en god mulighed for at vise hvor vi kommer fra, når vi tildeles ørefigner på udebaner.

Vi ses på banen, nu i nyt tøj
2. juni 2022 - 17:56   

Navn: Henrik Søgren DEN 55
Jeg er tilmeld til WM , men hvis ikke Svenskerne kan arrangere en Telt , kassebil , camper lejr. Så deltager jeg ikke.
Hvor er Ok jollens Dna , det sociale fællesskab og sammenhold blevet af ?.
1. juni 2022 - 21:01   

I følge NOR er det i dag sidste chance for rettidig tilmelding til VM. Herefter stiger prisen ret voldsomt.
Der pt 116 både tilmeldt. Men kun 11 danske.
31. maj 2022 - 12:51   

Navn: Agh 1547
Så er ranglisten opdateret.
Vi starter på en frisk nu hvor alle har mulighed for at være med (Corona).
Vi ses derude
25. maj 2022 - 09:22   

Navn: Agh 1547
I skal nok ikke regne med romalejr og sove i bilerne. Campingpladsen har hytter, men det er absolut højsæson, så skynd jer. Der er lidt airbnb som nok skal bookes snarest. Soldaterhjemmet på øen er også en mulighed.
24. maj 2022 - 18:12   

Navn: Bo Petersen DEN 21
VM.
Er der nyt vedr. at bo i bilen på havnen, med el og toiletter.
Alternativt hvis det ikke kan lade sig gøre, må vi trække på de forbindelser vi evt. har hver i sær, og måske finde et sted vi kan leje, med plads (en gård) hvor vi alle kan bo, og skiftes til at være schufør frem og tilbage. Tænk over den model
24. maj 2022 - 10:15