Bestyrelsesmøde den 11/12- 2001

Klubhuset i Skælskør var rammen for OK-jolle klubbens bestyrelsesmøde i december. Tilstede var formanden Jesper Petersen, næstformanden Jørgen Lindhardtsen, kassereren Morten Mathisen, den afgående sekretær Henrik Søgren og den nytiltrådte sekretær, Tommy Nordfalk.

Henrik Søgren har måttet sige farvel til posten som sekretær fordi Henrik’s nystartede virksomhed har succes og kræver al den tid, der er til rådighed. Bestyrelsen siger Henrik tak for indsatsen.

Ændringen på sekretærposten betyder, at klubbens offcielle postadresse er:

Dansk OK-jolle klub
c/o Tommy Nordfalk

Fiskervænget 21
Dyreborg
5600 Fåborg

VM holdes i Danmark i 2005

OKDIA har besluttet at overlade det til den danske OK-jolle klub at arrangere VM i 2005. Der var derfor at mødet blev holdt i Skælskør. Det var nemlig også et møde med kapsejladsudvalget i Skælskør Sejlklub.

Spørgsmålet var om parterne kunne blive enige om at lade Skælskør Sejlklub stå for arrangementet i 2005. Det kunne parterne godt. Vi ved fra Harboe Cup at de er skrappe til at arrangere jollestævner. Vi fik også klaret campering/indkvartering og forplejning. Der skal afsejles fra stranden i fjorden og banen lægges NØ for anduvningen til samme. Der mangler nogle aftaler med tredjemand før det hele formelt er på plads.

Der planlægges som sædvanlig med et felt på 80 både fra 10-15 nationer. Mere følger.

 

Stævner i 2002

Stævnerne i 2002 er nogenlunde på plads og vil blive publiceret snarest. Det sørger Lind og web-master for. Der er tune-up i Hvidovre sidst i april, Lundeborg i maj, Lynæs i pinsen, vistnok Ebeltoft i juni, DM bliver sikkert i Greve, så er der EM i Medemblik i Holland, Kieleruge – ja gæt selv hvor, Harboe Cup og klubmesterskab i Hvidovre, samt julesejladsen.

Med andre ord: Ca. 10 stævner + nogle stykker inkl. NM i Sverige. De præcise datoer kommer snart.

 

VM i 2002

Som bekendt afholdes der VM i Napier i New Zealand i januar 2002. Fem danske joller er sendt af sted og Jørgen Lindhardtsen, Jesper Petersen, Jesper Andersen, Frank Visler og web-master Mogens Johansen følger efter den 26. december.

Mogens Johansen vil holde os alle underrettet om slagets gang via hjemmesiden. Mindst en medalje, tak. 

Generalforsamlingen i OKDIA skal – endnu en gang – behandle et forslag fra Dansk OK-jolle klub om at tillade kulfibermaster. Generalforsamlingen i august i Sverige besluttede at der skulle nedsættes et udvalg, som senest 1. november 2001 skulle komme med en indstilling om, hvad specifikationer etc. til en kulfibermast skulle være. Det udvalgsarbejde kom der absolut ingenting ud af. Vi ser hvad der sker.

 

Bådudstilling i BellaCenteret

OK-jolle klubben er igen med på forårets bådudstilling i Bellacenteret. Det koster ikke klubben noget i kroner at være med, fordi vi er en interesseorganisation. Derimod koster det noget praktisk arbejde. Jesper Andersen er tovholder på projektet.

Det er meningen at standen skal være bemandet i åbningstiden med repræsentanter for klubben. Hensigten er selvsagt at synliggøre OK-jollen og hverve flere medlemmer. Prisen er at skulle høre på en masse nostalgisk snak fra gamle magelige mænd, der selv en gang sejlede OK-jolle.

Hvis du skulle læse det her, og er ejer af en OK-jolle, men ikke medlem af klubben, så tag lige og meld dig ind, tak. Det koster 250 kr. om året og en opringning eller en email til Morten Mathisen. 2M´s adresse findes her på hjemmesiden. Stævnedeltagelse er kun for medlemmer.

Er der spørgsmål eller kommentarer til bestyrelsesmødet så brug debatadgangen ”Din mening” her på hjemmesiden.

Tommy Nordfalk
DEN 1271