Bestyrelsesmøde lørdag den 20. april 2002

 

OK-jolle klubbens bestyrelse benyttede lejligheden ved træningssamlingen i Køge til at holde et hurtigt bestyrelsesmøde.

Deltagere: Jesper Petersen, formand, Jørgen Lindhardtsen, næstformand, Morten Mathiesen, sekretær, Tommy Nordfalk, sekretær.

Der var fire punkter på dagsordenen:

1. Stævner 2002

Stævnerne inden sommerferien, dvs Lynæs, Lundeborg og Ebeltoft, er alle på plads. Det er bare at melde sig til. DM i Greve er også på plads. Stævnerne i Solrød, Skælskør og Hvidovre er det også. Det eneste der hænger en smule er NM. Hvor det bliver er endnu uvist. (Følg selv med i stævnekalenderen).

2. Medlemstal og økonomi

Kassereren kunne fortælle at det går rigtig godt. P.t. er der over 60 betalende medlemmer. Der er også penge på bogen, så klubben har lidt at stå imod med.

3. Kulfibermast eller ej.

OKDIA’s tekniske komité vil efter det oplyste genfremsætte forslaget om kulfibermaster på generalforsamlingen til august i ved EM i Holland. Bestyrelsen er fortsat af den opfattelse, at forslaget om kulfibermaster bør gennemføres. I løbet af sommeren skal svenskerne, tyskerne, englænderne, hollænderne selv, polakkerne og vel også en enlig belgier kontaktes. De skal overtales til at møde frem i Holland og de skal overtales til at mene det samme som os. Forslagets gennemførelse kræver kvalificeret flertal, 2/3 vistnok, og vistnok kun blandt de fremmødte.

4. OK-jolle mærkater

Bestyrelsen arbejder på at fremstille et mærkat/klistermærke, ca. 80 gange 160 mm, med samme form som OK-jollens sejlmærke. Mørkeblå bund med www.okjolle.dk i rød skrift og OK-jollen i en tynd hvid silhuet-streg. Med lidt held er det klar til DM.

Tommy Nordfalk
3. maj 2002