VM 2005 i SkælskørFordelingen af pladser til VM ser således ud:

AUS 8
BEL 3
DEN 8
GER 17
GBR 12
IND 3
FRA 5
NOR 1
NZL 11
POL 4
SWE 5
SUI 1
USA 2


Ligesom sidst har vi 8 pladser. Hvem der skal ha' dem afgøres selvsagt af resultatet af udtagelsessejladserne. Man kan vel være nogenlunde sikker at de ihærdige sejlere i Vallensbæk alle er interesserede i at deltage, dvs:

Christian Midtgård
Ulf Brandt
Mogens Johansen
Jesper Petersen
Troels Lykke
Jan Larsen
Frank Hansen
Anders GunnerGummibåd
Peter Wibroe

Så er der nok også en 3-4 stykker fra Ebeltoft, sikkert også en ekstra håndfuld fra Hvidovre, mig selv inklusive, og ikke mindst Jørgen Lindhardtsen, hvis han ellers er fit for fight, der ønsker at deltage. Kaptajn Bob vil sikkert også gerne med. Dvs foreløbigt 12 navngivne.

De 8 højst placerede efter udtagelsesserien er selvfølgelig selvskrevne - omvendt er det derimod ikke givet, at netop disse 8 allesammen ønsker at deltage. I så fald kan man finde deltagere som ligger på placeringerne fra nr. 9 og nedad.

Det må man også i en anden situation og det er egentlig det, som dette indlæg omhandler.

Robert Deaves, OKDIA-sekretæren har spurgt sekretærerne i de enkelte lande, altså også mig, om man opfylder kvoten præcis på tallet, eller om man ikke opfylder kvoten og dermed skaber overskydende pladser, eller om man ønsker flere pladser.

Fx er der noget der tyder på at hverken USA eller Indien skal bruge deres kvote på tilsammen 5 pladser. Om Norge stiller med 1 og om NZL stiller med hele 11 deltagere er vel også diskutabelt.

Med andre ord: Det er ikke udelukket at komme med, selvom man ikke er mellem de 8 bedste.

Derfor vil Robert Deaves gerne vide, hvor mange pladser hvert land egentlig ønsker at råde over.

Jeg tager det derfor som givet at alle de 10 navngivne ovenfor alle ønsker at deltage. Det ønsker Lind også og det gør jeg også selv.

Jeg tror også at der er andre der vil og Robert skal vide præcis, hvor mange pladser vi ønsker.

Altså: Hvis du er seriøst interesseret i at deltage i VM - og du ikke er blandt de navngivne, vil jeg gerne vide det, så jeg kan meddele Robert hvor mange pladser vi ønsker.

Ring 39 30 88 08, 61 27 06 87, eller skriv det her på sitet, eller mail på nordfalkhelles@hotmail.com

At jeg så ender med at fortælle Robert at vi fx. ønsker 18 pladser er det absolut ingen garanti for, at vi får flere end de 8 - men nogen stykker bliver det sandsynligvis til.


Venlig hilsen

Tommy Nordfalk

Nørre Søgade 9 A
1370 København K
+45 39 30 88 08 / +45 61 27 06 87

 

 Tilbage