Svar til Boris

Som svar på dit spørgsmål Boris, er her et øjebliksbillede af, hvad vi ved om Captain Bob.Der vides ikke meget om denne helt, denne ædle OK-jollens Robin Hood, denne noble ridder af retfærdighed, denne storhjertede molens forlegne superhero.

Kaptajn Bob våger over den lille OK-sejler. Den lille sejler, der bare ønsker at sejle og hygge sig uden at gøre for meget væsen af sig. Kaptajnen er den lille OK-jollesejlers værn mod systemet, overmagten, Kongehuset, DS og hvem der ellers måtte forsøge at undetrykke.

Selv om Capt. Bob´s fortrukne våben er sin veldrejede flab, så tag ikke fejl, Kaptajnen er ung og muskuløs og kan sagtens spille med bøfferne.

Det vides intet præcist om Kaptajnens oprindelse eller barndom. De hidtidige forsøg på at opsnuse Kaptajnen, har peget på forskellige spor omkring ydre Nørrebro i København, og samme spor peger på kræfter der oprinder fra universitetsmiljøet i Kbh.

Der findes kun ganske få billeder af Captain Bob, men han skulle efter sigende være ung, men alligevel allerede tyndhåret. En motorbådsbums fra Svanemøllen, der selv har været øjenvidene til en af kaptajnens aktioner, tegnet følgende fantomtegning:


Senere har et overvågningskamera opsnappet et foto af kaptajnen. Fotoet blev taget under at OK-jollestævne, i forbindelse med at en uskyldig OK-sejler uretfærdigt blev taget i en tyvstart. Læg mærke til stævnelederen, der ligger på gulvet bag kaptajnen, efter at have fået en på go´dagen.

Om vi nogensinde kommer nærmere denne superhelt, er st stort spørgmål. Mange griske magthavere så ham jo gerne nede med nakken, men Kaptajnen har indtil nu vist sig hurtigst. Måske fordi han altid har sin våddragt på.