Styrke og/eller konditions træning vinteren 2003-2004

 

Lidt historie

Da vi nu er et par sejlere som har trænet i et “fitness center” på Avedøre holme (Hvidovre) i de sidste par år i større eller mindre omfang, vil jeg hermed bede evt. interesserede om at give sig til kende. Det foregår i et mindre “center” på Avedøre holme og det er på ingen måde et “pop smart sted” men et sted hvor man kan kommer “næsten som man er”. (sig det ikke højt, men der er set instruktører som giver øl efter træning ved særlige lejligheder).

Et tilbud

Der er masser af muligheder for forskellig træning og måder at betale på, jeg vil gerne påtage mig at snakke med dem derude om priser og evt. specielle hold hvis vi skulle blive nok til den slags. Jeg kan nævne spinning, swiss ball, box and kick (bokse træning) rygtet siger der vil komme en prof og stå for det i år, power yoga etc.

Muskler???

Jeg har i dag snakket med en instruktør og fået hans “accept” på at lave et styrketrænings program til sejlere som han kan basere på bl.a. Video optagelser af ok-sejlere så han kan se hvilke muskler det især er som vi kan have glæde af at træne og hvordan . For dem som har været derude før så er det Lars som jeg har lavet denne aftale med.

Der findes masser af muligheder for at træne forskelligt, både styrke og kondition, som f.eks. kan suppleres med ski træning.

Her er en liste over sejlere som evt. kan hjælpe med oplysninger om sted da de har trænet der, mere eller mindre

“Knud” 1275
Jesper Andersen 1311
Jesper Strandberg 1302
“boris” 1322
“Lind” 1280
Jan Larsen 1212
Morten Hallberg “dommer”
og mig selv..Frank Visler 1246

Så hvis dette har din interesse kontakt Frank Visler på f.eks. Mail den1246@sexysurfer.dk og som forsøgt sagt vi kan næsten få det som vi vil, hvis vi er nok og hvis ikke så kan du næsten komme til at træne som du vil/kan/har tid til. Der kan f.eks. betales pr måned, via klippekort men priser vil måske afhænge af hvor mange vi er, jeg håber at vi evt. kan lave en pris sammen med nogle cykelryttere som plejer at træne der ude om vinteren. Dem der har centret er meget flinke og der findes f.eks. gratis kaffe efter træning hvis man har fortjent det, så kom endeligt med input/ønsker og så vil jeg prøve at se hvor meget af det vi kan få til at lykkes.

Mvh
Frank Visler
Den 1246

PS jeg har ikke nogen økonomisk eller anden fordel af dette initiativ, men vil da gerne hjælpe folk som evt. vil bruge vinteren til at forbedre deres fysik.

 

vinter1.jpg (88734 byte)vinter2.jpg (96318 byte)vinter 3.jpg (133881 byte)