Lindhardtsen tog fem prikker

under Hvidovres VM-udtagelse

Af Troels Lykke

”Bare nogen dog kunne give ham Lindhardtsen modstand,” sagde Hvidovre Sejlklubs stævneleder under præmieoverrækkelsen, da lokale Jørgen Lindhardtsen modtog rødvin, skibsglas og t-shirt for fem førstepladser. I dag mindre suveræn end om lørdagen, hvor Lindhardtsen var op til to minutter førend OK-klassens evige toer, Steen Christensen. I sidste sejlads førte den senere samlede treer Gunter Arndt, Solrød, men på sidste kryds åd Lindhardtsen ham i de 10-12 sekundmeter luft.

Per Sørensen, Ebeltoft konstaterer med Steen Christensen (tv) at masten sandsynligvis er færdig.

Dommer Willy lagde nogen herrelange baner, nogen mente for lange. Om søndagen, tog de dog kun en time at gennemsejle. 35 OK-joller var tilmeldt og 26 sejlede, hvor blev de andre af var der nogen i Hvidovre Sejlklub der undrede sig over.

Bøjede master

Ok-sejlads er ikke for tøsedrenge. Det fandt jeg ud af under Hvidovre, hvor jeg efter en lænser kæntring lå 15 minutter i vandet kæmpede for at rejse min OK-jolle. Heldigvis fik jeg hjælpe af Hvidovres officials, der i sidste sejlads måtte hjælpe mig med at få båden på benene. Masten bøjede også, men John Mast-søn, Steen Christensen, kunne hjælpe med at rette den ud, tak for hjælpen.

Steen kunne dog ikke rette Ebeltoft-sejler Per Sørensens mast ud, der havde fået for mange smæk.

Med de mange kæntringer foreslog (den evige toer) Steen i øvrigt, at jeg maler et dykkerflag på mit sværd…