DM for joller højdepunkt

SGS bag stort jubilæumsarrangement i Mosede

 

Sejlsport: Som et led i Sejlklubben Greve Strands 50 års jubilæum midt i august står klubben for afviklingen af det danske mesterskab for tre jolletyper, OK, Snipe og 470, hvilket vil foregå 9.-11. august ud for Mosede Havn.

Det er et stort arrangement, vi glæder os virkelig meget til for vi skal efterhånden en del år tilbage, siden vi sidst gav os i kast med noget tilsvarende. Nu vil vi vise, at det kan vi godt magte, og vi håber naturligvis, det vil give øget interesse blandt unge for at sejle, siger formanden Hans Ole Petersen.
Han regner med, at der vil være omkring 75 både med ved DM. Flest vil være med i OK, mens der ventes omkring 15 Sniper og 5-6 både i 470. Det vil give ialt omkring 100 aktive sejlere.
Planlægningen har længe været i fuld gang, og det sker naturligvis i samarbejde med Dansk Sejlunion. En lang række medlemmer indgår som hjælpere, så vi er sikre på, at alt forløber på bedste vis.
Vi har også fået hjælp af havnens fiskere, så vi kan låne den gamle sejlplads, som indrettes til campingområde. Samtidig får vi sat to store telte op, hvor der kan blive spisning og hygge.
Hans Ole Petersen håber nu, at vejret arter sig, for der skal gennemføres ialt ni sejladser, for at det kan tælle som et officielt DM.
Som bekendt er der også økonomi i DM-projektet, og vi har derfor opsøgt handlende, erhvervsliv og pengeinstitutter i Greve Kommune. Vi er blevet positivt modtaget og arbejder videre med opsøgning af sponsorer.
Det er meget vigtigt for os med sponsorer, da vi satser på, det skal blive et på alle måder vellykket DM, som samtlige implicerede vil tænke tilbage på med glæde og stolthed. DM vil være et absolut højdepunkt i forbindelse med vores jubilæum, siger Hans Ole Petersen.
Selve jubilæet fejres ved en reception i klubhuset i Mosede Havn lørdag 17. august kl. 10-12.

Sydkysten Weekend